Toklu Alanyaspor'a desteğe devam ediyor

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Aytemiz Alanyaspor’a desteğe devam ediyor. Toklu bugün 3 bin adet Alanyaspor atkısı dağıttı.

Toklu Alanyaspor'a desteğe devam ediyor
Başkan Toklu, başlatılan destek kampanyası çerçevesinde bugün Cuma pazarı ve çevresinde halka 3 bin adet Alanyaspor atkısı dağıtarak, vatandaşları bu akşam oynanacak olan Medipol Başakşehir maçına davet etti.  

Konuyla ilgili konuşan İlçe Başkanı Toklu şunları söyledi: 

“Alanya İlçe Teşkilatı ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Alanya’mızdaki esnaflarımız ve vatandaşlarımıza Alanyaspor atkısı dağıttık. Tabi ki bu farkındalık yaratmak, çünkü Alanyaspor kentimizin marka değerini arttırıyor. Alanyamıza marka anlamında en büyük katkıyı sağlayan oluşumlardan bir tanesi Alanyaspor. Bizde Alanyaspora Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak, Alanya halkı olarak dün nasıl olduysa bugünde aynı şekilde destek verdiğimizi göstermek için vatandaşlarımıza atkı dağıttık. Vatandaşlarımızın içinde Alanyaspora verdiği destek ve sevgiyi de görmüş olduk. Umudumuz Alanyasporun ligi iyi bir yerde tamamlamasıdır.” 

Ak Parti İlçe Teşkilatının atkı dağıtım etkinliğine İlçe Yönetiminin yanı sıra Meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen, Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Akçalıoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 16:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83