Türkiye'de bir ilk!

Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan antrenörlük kursunu başarıyla tamamlayarak TFF futbol antrenör Lisansı aldı. 

Türkiye'de bir ilk!

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Hep söylediğimiz gibi, öğrenmenin ve hayatınıza yeni değerler katmanın yaşı yoktur. Yaşamı anlamlı kılmak, bu yolculukta yaşama, kendinize ve çevrenize bir şeyler katabildiğiniz sürece mümkündür. Tabiiki inişli çıkışlı serüvenleriniz de olacaktır, mühim olan yılmadan , yorulmadan tekrar denemek ve kendinize olan inancı kaybetmeden bu yolculuğa devam etmektir.

Türkiye' de başka örnekleri de var mıdır biliyorum ama Mahmutlarspor' da futbolculuk ve kulüp başkanlığından sonra antrenörlük lisansımızı almak da nasip oldu. Bu süreçte bizleri destekleyen, eşime, aileme ve herkese özellikle de Türkiye Faal Antrenörler Derneği ( TÜFAD ) Alanya başkanımız Yaşar İncebıçak hocamıza teşekkür ediyoruz. Yolculuğumuz devam ediyor. " diyerek teşekkür eden Bağışlar' a onlarca tebrik mesajı geldi. Mahmutlarspor' da futbolcu ve kulüp başkanlığı ile birlikte antrenör olma hakkı da elde eden Bağışlar' ın bu anlamda Türkiye' de bir ilk olduğu belirtildi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 16:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83