Türkiye’de ilk kez Alanya ev sahipliği yapacak

Türkiye Triathlon Federasyonu 4. Olağan Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı.

Türkiye’de ilk kez Alanya ev sahipliği yapacak

   Türkiye'de 'Triathlon' denilince ilk akla gelen şehir olan Alanya'dan genel kurula Alanya Belediye Spor Kulübünü temsilen, Levent Uğur, Murat Şeker ve Süleyman Sönmez ile Alanya Doğa Sporları Kulübünü (ALDOSK) Kulüp Başkanı Mehmet Zafer Peker, Saim Kanlı, Kerim Coşkun , Mehmet Ali Koçak, Alptuğ Bildirici katıldı. Genel kurulda Saim Kanlı divan başkanı görevini üstlenirken, Süleyman Sönmez kürsüye çıkarak  mali faaliyetler hakkında delegelere bilgi verdi. Mehmet Zafer Peker'de  verdiği önergelerle Triathlon Federasyonunda Alanya'nın etkisini hissettirdi.  Delegelerin tamamına yakınının katıldığı genel kurulda yönetim, delegelerin tamamının oyu ile ibra edildi.

BAŞKAN YALÇINKAYA 'ALANYA ÇOK TECRÜBELİ'

Triathlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya yaptığı konuşmada projelerini anlatırken Alanya'ya sık sık yer verdi.

Gelecek yıl nisan ayında Türkiye'de ilk defa yapılacak olan ve bin sporcunun katılacağı 'Okullar Arası Yarışmaya' ilk defa Alanya'nın ev sahipliği yapacağının müjdesini verdi.

banner111

Yalçınkaya 'Alanya Triathlonun konusunda çok tecrübeli, orada çok rahat ediyoruz, belediye başkanım Adem beyle yaptığımız görüşmede okullar arası yarışları ilk kez Alanya'da düzenlemeye karar verdik. Kendisine teşekkür ediyorum' diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83