Vagner Love için Fenerbahçe iddiası

​Devre arası yaklaştıkça Fenerbahçe için transfer iddiaları da hız kazanıyor. Sarı lacivertliler ligin ilk 11 haftasında bekleneni veremezken ilk olarak orta saha için girişimler olduğu iddia ediliyor.

Vagner Love için Fenerbahçe iddiası
Sarı lacivertlilerin listesinde ismi geçen ilk isim Lucas Lima. Sezon başında ismi çok sık geçen Lima'nın sözleşmesi sona eriyor. Lima'nın transferi için düğmeye uzun süre önce basan sarı lacivertliler bu ismi almak istiyor.

Sarı lacivertliler için ismi geçen bir diğer isim Deportivo'da forma giyen Lucas Perez. Bu oyuncu da sarı lacivertlilerin radarında ve transferi için uğraşıldığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'de transfer taarruzu! Tam 5 isim

Aytemiz Alanyaspor'un yıldızı Vagner Love da kulislerde ismi konuşulan oyunculardan bir tanesi. Vagner Love transferi de sarı lacivertliler için olası görünüyor.

Şu anda Lyon forması giyen Brezilyalı sol bek Marçal da sarı lacivertlilerin listesindeki isimlerden bir tanesi. Hasan Ali ve İsmail'den bekleneni alamayan sarı lacivertliler Marçal'ı da listelerine aldılar.

Bu yıl Chelsea'da ligde bir maçta bile forma giyemeyen Brezilyalı Kenedy de devre arasında sarı lacivertlilerin radarında olan isimlerden bir tanesi olacak. Bu oyuncu da transfer listesinde
 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83