Vagner Love transferi arap saçına döndü! İşin aslı ney?

Vagner Love transferi arap saçına döndü. Yönetim ve Vagner Love'ın çelişen açıklamaları taraftarları da ikiye böldü.

Vagner Love transferi arap saçına döndü! İşin aslı ney?
Vagner Love'ın Beşiktaş'a transferi tamamlanma aşamasında ancak transferdeki karmaşa sürüyor. Transfer için gerekli imzaları Beşiktaş’a gönderdiklerini geçtiğimiz günlerde açıklayan Aytemiz Alanyasporlu yönetici Kamil Köseoğlu, “Bizim için de, Beşiktaş için de hayırlı olsun. İyi bir transfer oldu. Vagner Love’ın alacaklarından vazgeçtiği doğru. 900 bin euro alacağı vardı ondan vazgeçti. Bazı şeyleri Beşiktaş Kulübü açıklarsa daha iyi olur. İki tarafa da hayırlı olsun. Dünya yıldızı bir oyuncuyu Beşiktaş’a vermekten mutluluk duyuyoruz” demişti.

LOVE ALACAKLARINI İSTEDİ

Bu açıklamalarının ardından soyal medya hesabı üzerinden Vagner Love, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu hakkında flaş bir paylaşım yaptı. Vagner Love, paylaşımda: "Alanyaspor Başkanı anlaşmamıza sadık kalmıyor. Gecikmiş maaşlarımı ödemiyor. Umarım sözleşmenin gereğini yerine getirir. Aksi takdirde, anlaşmamız sona erecek." ifadelerini kullandı.

DAVALIK OLUNUR MU?

Bu açıklamaların ardından taraftarların da aklı karıştı. Alanyaspor yönetimi Vagner Love'ın alacaklarından vazgeçtiğini söylerken, Vagner Love alacaklarını istedi. Taraflar arasında anlaşmazlık sürerse Vagner Love'ın FİFA'ya başvuracağı ve Aytemiz Alanyaspor'la davalık olabileceği konuşuluyor. Bu durumda Aytemiz Alanyaspor belli bazı cezalar alabilir. Beşiktaş Kulübünün ise transfer hakkındaki sessizliği sürüyor.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş taraftarları da bu gelişmeler üzerine adeta ikiye bölündü. Bazı Alanyasporlu taraftarlar güzel geçen bir buçuk yılın ardından sosyal medya üzerinden bu şekilde hesaplaşmanın yanlış olduğunu söylediler ve Love'a ateş püskürdüler. Bazı Beşiktaşlı taraftarlarda bu söylemlere destek vererek Love'ın aynısını Beşiktaş'a yapabileceğini belirttiler.

Bazı taraftarlar ise Vagner Love'ın hakkı olan para varsa verilmesi gerektiğini, iyi bir bonservisle Alanyaspor'a zaten katkı yaptığını savundular. Ayrıca Beşiktaşlı bir çok taraftarda Alanyaspor yönetiminin hatalı olduğunu, Love'ın transferinin bu yüzden geciktiğini söylediler.

BU AKŞAM İSTANBUL'A GİDİYOR

Bu arada Brezilyalı yıldız bu akşam İstanbul'a gidiyor. Haber1903'ün özel haberine göre Love, bu akşam saatlerinde Alanya'dan ayrılacak ve İstanbul'da olacak. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 17:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83