YENELİM BALIKESİR'İ GİDELİM KONYA'YA

İlk maçta 0-0 berabere kaldığı Balıkesirspor'u bugün saat 19.00'da Oba Stadyumu'nda konuk edecek olan Multigroup Alanyaspor, bu maçı kazanıp, Konya'da Süper Lig için final oynamak istiyor.

YENELİM BALIKESİR'İ GİDELİM KONYA'YA

 PTT 1. Ligteki temsilcimiz Multigroup Alanyaspor bu akşam Oba Stadyumu'nda saat 19.00'da Balıkesirspor'u konuk edecek. Barış Şimşek'in yöneteceği müsabaka öncesi dün maç saatinde yaptığı ter idmanının ardından Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde kampa giren Alanyaspor'da bu zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, takımdan ayrı düz koşulara başlayan Efecan'ın ise forma giyip giymeyeceği maç saatinde doktorların vereceği rapora bağlı.

banner111
TARAFTARA TUR SÖZÜ VERDİLER

Play-Off'un ilk maçında Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalan Multigroup Alanyaspor, bugünkü rövanş maçında rakibini yenerek, Konya'da oynanacak olan final maçına gitmek istiyor. Alanyaspor teknik heyeti ve oyuncular, bu akşam oynanacak olan Balıkesirspor maçında tur atlayan tarafın kendileri olacağını söylediler. Alanyasporlu oyuncular, "Balıkesirspor'u yenip tur atlayacağız. Taraftarlarımıza verdiğimiz sözü de tutacağız" dediler.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 08:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83