Yeni lider Mahmutlarspor

Amatör Lig temsilcimiz Mahmutlarspor ligde liderliğe yükseldi ve ilk yarıyı lider bitirdi.

Yeni lider Mahmutlarspor
Antalya 1. Amatör Lig temsilcimiz Mahmutlarspor'un yükselişi devam ediyor. Sezona Süper Amatör Lig (SAL) hedefi ile başlayan Mahmutlarspor, dün oynanan maçta Alanya Belediyespor'u 0-2 yenerek liderliğe yükseldi. Alanya derbisinden güzel oyunu ile 3 puanı alan Mahmutlarspor, bu galibiyetle puanını 14'e çıkardı ve ligin zirvesine kuruldu. Ligin ilk yarısını lider bitiren Mahmutlarspor play off'lar için büyük avantaj yakaladı. 

Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, "Bugünkü galibiyetle ilk yarıyı lider bitiren takımımla gurur duyuyorum. Bu yürekli genç adamlar her türlü desteği hakediyor. Tebrikler takım." dedi. 
Mahmutlarspor'a kendi evinde 2 golle mağlup olan bir diğer temsilcimiz Alanya Belediyespor'un puanı 8'de kaldı. 8 takımlı ligde 7. sırada bulunan Alanya Belediyespor yine de düşme tehlikesi yaşamıyor. Çünkü ligden tek takım düşüyor ve son sıradaki Etibank Ferrokrom henüz puanla bile tanışamadı. 

AVSALLAR İDDİALI

Antalya Körfezspor deplasmanında 0-2'lik galibiyetle ayrılan Avsallarspor puanını 11'e yükseltti. Ligde bir maç ekisiği bulunan Avsallar 6 maçta topladığı 11 puanla beşinci sırada yer alıyor. Ligin en zayıf ekibi olan Etibank Ferrokrom'la bi maç eksiği bulunan Avsallarspor, o maçı kazanması halinde puanını 14'e yükseltecek ve Mahmutlarspor ile birlikte zirvede yer alacak. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83