Yerleşik yabancılar Aytemiz Alanyasporlu olacak

Yönetim Kurulumuz, Alanya’da konut satın alan yerleşik yabancılardan oluşan taraftarımızı artırmak amacıyla çalışma başlattı. Bu kapsamda ilk olarak Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ev sahipliğinde emlak sektörü temsilcileriyle bir kahvaltı yapıldı. Başkanımız Hasan Çavusoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ve Alanya Tapu Müdürü Osman Bozkurt’un da katıldığı kahvaltıda yapılan toplantıda, Aytemiz Alanyaspor’umuzun maçlarındaki taraftarların bir kısmının Alanya’da yaşayan yabancılardan oluştuğu, bu sayının önümüzdeki dönemde artması için çalışmaların artarak devam edeceği ifade edildi. 

Yerleşik yabancılar Aytemiz Alanyasporlu olacak

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Aytemiz Alanyaspor ortak paydaşımız ve Alanya'nın tanıtımının bir numaraları temsilcisidir. Hemen her gün Türkiye'nin gündemine, çoğu zaman da Avrupa ve dünyanın gündemine geliyor. Herhangi bir mali güçle yaptıramacağımız tanıtımı Aytemiz Alanyaspor, konumu ile sürekli yapıyor. Bunun kalıcı olması gerekiyor. Aytemiz Alanyaspor'un her daim Süper Lig’de kalması için hepimiz gönüllü olarak kulübümüzün yanında olmalıyız. Alanya'dan konut alan herkesin de gönüllü olarak Aytemiz Alanyaspor'u tanıması ve maddi manevi desteğini esirgememesi için emlakçılarımız vasıtası ile Aytemiz Alanyaspor’un onlara anlatılması için bir araya geldik. Bu organizasyonda gördüm ki herkes Aytemiz Alanyaspor'un yanında ve bu beni çok mutlu etti" dedi.

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, “Kulüp yönetimi olarak bu takımın önce 1. Lig’e, ardından da Süper Lig’e yükselmesi için maddi ve manevi büyük fedakarlıklar yaptık. Taraftarlarımız tribünde, iş adamlarımız da kısmen bizlere destek oldu. Ama başaramadığımız en büyük konu kulübe her zaman destek olacak sabit gelir kaynakları konusu oldu. Bazı emlakçı arkadaşlarımızdan bir öneri geldi. Alanya'dan ev alan herkese Aytemiz Alanyaspor'u anlatalım, maçlara davet edelim, bir destek isteyelim. Bu bizi çok mutlu etti. Bugün, bu konuda neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. İnşallah herkes bu öneriye sahip çıkar ve Aytemiz Alanyaspor'umuza sabit bir gelir kaynağı kazandırırız" diye konuştu.

banner111

Emlak Profesyonelleri Derneği Başkanı Yakup Uslu, "Sektör olarak her zaman Aytemiz Alanyaspor'un yanındayız. Zaten konut sattığımız hemen herkes Alanya'nın Süper Lig’de bir takımı olduğunu biliyor. Aytemiz Alanyaspor Avrupa kupalarına da katılma başarısı gösterdi. Norveç’in sürekli Avrupa kupalarına katılan Rosenborg gibi  bir takıma elendi. Alanya'dan ev alan herkese Aytemiz Alanyaspor'u tanıtıp, kulübü maddi ve manevi desteklemelerini talep edeceğiz. Maçlara davet edeceğiz. Bizleri bu organizasyonda misafir eden Kaymakamız Sayın Fatih Ürkmez'e ve Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Çavuşoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Alanya Tapu Müdürü Osman Bozkurt, “Alanya yabancıya mülk satışı konusunda Türkiye'de 2. sırada bulunuyor. Satış işlemlerini daha hızlı yapmak için bir dizi tedbirler aldık. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun da bizzat desteği ile 10 memur daha gelecek. Yılbaşından itibaren işlemler daha da hızlanacak. Aytemiz Alanyaspor'un tek ilçe takımı olarak Süper Lig’de yer alması gurur verici. Her zaman destek vereceğiz" dedi. 

Leto Invest Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan ise kahvaltı organizasyonun ardından yurt dışından 3 ayrı müşterisine sattığı dairelerden konut başı 100 Euro katkı payı alarak kulübümüze teslim etti. Arslan, "Bundan böyle şirket olarak sattığımız konut başına müşterimizden alarak Aytemiz Alanyaspor'a 100 Euro vereceğiz. Sektörün tanıtımında büyük rol oynayan kulübümüze bunu bir borç olarak görüyoruz” dedi. Aslan ayrıca Aytemiz Alanyaspor Store’dan 100 adet atkı satın alarak müşterilerine hediye edeceklerini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83