Yıldız oyuncu Alanya maçında yok

Süper Lig'de geride kalan 10 haftalık periyotta 17 puan toplayan Teleset Mobilya Akhisarspor'un yıldız ismi Olcan Adın Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Yıldız oyuncu Alanya maçında yok
Teleset Mobilya Akhisarspor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki bakım nedeniyle çalışmalarını Akhisar Belediye İlçe Stadyumu'nda yaptı. Akhisarspor'da 3 haftadır takımda yer almayan, dizindeki sakatlığı devam eden ve takımdan ayrı çalışan  Olcan Adın'ın Aytemiz Alanyaspor maçında da sahada olmayacağı öğrenildi. Yeşil-siyahlılarda  Olcan Adın dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan Akhisarspor Başkanı  Hüseyin Eryüksel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk hedeflerinin takımın iskelet kadrosunda yer alan ve özellikle teknik heyetinde mutlaka takımda görmeyi istediği 3 isimle ilk görüşmeyi yaptıklarını ifade etti. Başkan Eryüksel, "Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Soner Aydoğdu, Muğdat Çelik ve Aykut Çeviker kendileri gelecek sezonlar bizimle devam etmek istediklerini bildirdiler. Biz de menajerleri aracılığıyla ilk tekliflerimizi sunduk. Eğer anlaşma sağlanırsa devre arasında masaya oturup sözleşmelerini uzatacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83