YÜCEL'E MOTOKROSÇU PLAKETİ

Alanya’da yapılan büyük motokros şöleninin ardından Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Levent Yılmaz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Yılmaz, Başkan Yücel’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

YÜCEL'E MOTOKROSÇU PLAKETİ

 21-22 Kasım 2015 tarihlerinde Alanya’da yapılan 70 motorcunun kıyasıya mücadele ettiği Red Arena Motosiklet Festivali ve Enduro Etkinlikleri’ne motoruyla katılan ve motorcularla birlikte şehir turu yapan Başkan Yücel, organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Levent Yılmaz, Başkan Yücel’e plaket verdi.

banner111
GELECEK YIL DAHA BÜYÜK BİR ORGANİZASYON YAPILACAK

Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Levent Yılmaz, “Yarışlar Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da büyük yankı uyandırdı. Özellikle Almanya, Bulgaristan, Norveç basınında büyük yer aldı. Önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyonla dünyaca tanınmış ilk üç ismi Alanya’mıza getireceğiz. ”Herşey Alanya İçin” sloganı ile çıktığımız bu yolda, ilçemizin tanıtımına, kış turizmin gelişmesi yönündeki çalışmalarımıza ve ilçemizde spor faaliyetlerine gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

BAŞKAN YÜCEL: “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Levent Yılmaz’a teşekkürlerinin sunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “ Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Alanya’mız bir spor şehri önümüzdeki yıl daha iyisini yapmak için elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83