ALAİYE'DEN DOĞAYA KATKI

Uysal Turizm çatısı altında hizmet veren Alaiye Hotel, Orman İşletme Müdürlüğü’nün rehberliğinde düzenlenen ‘Ağaç Dikme Etkinliği’nde buluştu.

ALAİYE'DEN DOĞAYA KATKI

Turizm sektörünün öncü oteli Alaiye Hotel, düzenledikleri ‘Ağaç Dikme Etkinliği’ ile bir sosyal sorumluluk projesi yerine geldi.  Uysal Turizm çatısı altında hizmet veren Alaiye Hotel, düzenlediği sosyal sorumluluk projesinde diğer kurumlara da örnek olacak bir etkinliğe daha imza atmış oldu. Etkinlik Orman İşletme Müdürlüğü’nün rehberliğinde gerçekleşti. Kurumlar açısından sosyal sorumluluk projelerinin önemini vurgulayan Uysal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, yeşili çoğaltmak adına güzel ve anlamlı bir etkinliğe imza attıklarını söyledi. Uysal, “Uysal Turizm çatısı altında hizmet veren, Antalya’nın amiral oteli Alaiye Hotel’in doğaya ve yeşile olan saygısını düzenlediğimiz bu etkinlikle göstermek ve bu konuda bir adım atmak istedik” dedi.

banner111

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Alaiye Hotel, önümüzdeki günlerde de sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini dile getiren Genel Müdür Selim Soylu ise, “Turizm sektöründe gözde olan bir marka iseniz, yaptığınız çalışmaların da diğer işletmelere örnek olması gerekiyor. Biz de bu hedef doğrultusunda böyle bir çalışmaya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğa, bize sunduğu imkânlarla küçük bir teşekkürü hak ediyor. Bizler de üzerinde yaşadığımız, nefes aldığımız, gölgesinde huzur bulduğumuz yeşile olan sevgimizi, etkinlikle birlikte göstermiş olduk. Bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki dönemlerde de hız kesmeden devam edecektir” diye konuştu. Otel yöneticileri ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanların olduğu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından, etkinlik sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 10:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83