Alanya'yı fuarda Yıldızedt temsil etti

Alanya'yı fuarda Yıldızedt temsil etti
Otel Satınalma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) tarafından düzenlenen 3. Türkiye Turizm Tedarik Fuarı'nda Alanya'yı Saadet Sezen Tavlı ve Mehmet Şarani Tavlı'nın sahibi olduğu Yıldızedt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi temsil etti.

Otel Satınalma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) tarafından düzenlenen 3. Türkiye Turizm Tedarik Fuarı yapıldı.
TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bilgiç, Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen fuarda, asli görevlerinin misafirlere konforlu, kaliteli ürünleri en uygun şekilde tedarik etmek olduğunu söyledi.

Derneğin 2018'de kurulduğunu, büyüyerek ileriye doğru adım attıklarını ifade eden Bilgiç, "Bu yılki sektör buluşmamızdaki işlem hacmimizi 10 milyar lira olarak belirledik ve gerçekleştireceğimize inanıyoruz." dedi.
TÜRSAD olarak sosyal sorumluluk ve eğitim projeleriyle önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Bilgiç, hem tüketiciye hem üreticiye değer katan, güven veren bir dernek olduklarını bildirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşam biçiminin, ticaretin değişim geçirdiğini belirten Bilgiç, dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip, uyum sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Bilgiç, Antalya'ya ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
ABD, Polonya, Ukrayna ve Azerbaycan'ın da aralarında bulunduğu 120 firmanın katıldığı fuar, 27 Mart'a kadar açık kaldı.


"FUAR OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ"

Fuarda Alanya'yı temsil eden tek firmanın Yıldızedt Gıda olduğunu belirten firma ortaklarından Saadet Sezen Tavlı, Alanya Adres'in fuarla ilgili sorularını yanıtladı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuara 2. kez katılım göstertirdiklerini belirten Tavlı, "Fuara katılım amacımız Alanya bölgemizin TÜRSAD satın alma müdürlerini yalnız bırakmamak ve satış ağımızı bölgesel anlamda dahada genişletmekti. Verimli geçen 3 günlük fuar sürecince yaptığımız ikili görüşmelerde bu amacımıza fazlasıyla ulaştık.

Fuarın düzenlemesinde emeği geçen TÜRSAD Başkanı sayın Bülent Bilgiç ve yönetim kurulu üyelerine, bizleri ziyarete gelen satın alma müdürlerine ayrıca Alanya'dan gelerek bizleri yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkan Yardımcımız Nazmi Yüksel'e, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uslu, TÜRSAD Başkan Yardımcısı Hasan Sipahioğlu, MÜSİAD Alanya Başkanı Mustafa Durusoy'a ve yardımcısı Ömer Özdemir’e ve bütün dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2021, 19:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83