Alanyalı turizmciyi üzecek liste

Alanyalı turizmciyi üzecek liste
Avrupa Birliği koronavirüs sonrasında seyahat izninin verileceği ülkelerin listesini açıkladı. Listede Türkiye'nin yer almaması başta Alanyalı turizmciler olmak üzere sektörde hayal kırıklığı ile karşılandı.

Avrupa Birliği'nin 14 ülkeden oluşan, koronavirüs salgını açısından 'güvenli' oldukları belirtilen seyahat listesi açıklandı. AB'nin sınırlarını açtığı ülkeler arasında Türkiye ve ABD bulunmuyor.

ÇAVUŞOĞLU ÇALIŞIYOR

Alanya'nın en büyük turizm pazarlarından olan Avrupa Birliği ülkesi Almanya'nın Türkiye ile seyahat yasağını kaldırmaması başta turizmciler olmak üzere her kesimden tepki almıştı. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun seyahat yasağının kaldırılması için attığı diplomatik adımlara karşılık bugün açıklanan seyahat yasağının kaldırıldığı ülkeler listesinde Türkiye'nin yer almaması başta Alanyalı turizmciler olmak üzere sektörde derin bir hayal kırıklığı ile karşılandı.

İşte AB'nin sınır kapılarını açtığı 14 ülke:

Cezayir, Avustralya, Kanada, Gürcistan, Japonya, Karadağ, Fas, Yen Zelanda, Ruanda, Sırbistan, Güney Kore, Tayland, Tunus ve Uruguay. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 18:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83