İki yıl aradan sonra start verdiler!

İki yıl aradan sonra start verdiler!

Ülke genelinde Housekeeping camiasına yönelik yaptığı başarılı çalışmalarıyla ve turizm emekçilerinin hakları, sorunları, özellikle pandemi sürecinde emekçilerin yaşadıkları  maduriyetlerle ilgili sert açıklamalarıyla yakından tanıdığımız, turizmci, Hoted onursal başkanı  başdanışmanı, Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, Fethiye, Marmaris, Muğla ve Bodrum'u kapsayan Ege turuna çıkarak, Housekeeping derneklerini ziyaret edip, pandemi sonrası izlenecek yol haritasıyla ilgili toplantılarına devam ediyor.

banner111

Bir süre daha devam edecek olan toplantıların Bodrum bölümünde, Universal kimyanın destek ve katkılarıyla, Bodrum kat hizmetleri yöneticileri deneği KAHDER'in organize ettiği toplantı, Gündoğan'da bulunan  Baia otelin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Pandemi kuralları çerçevesinde belirli sayılarla gerçekleştirilen toplantıya, Kahder Bodrum yönetimi ve üyelerinin yanısıra Fethiye Housekeeping yöneticileri derneği Fekhed Fethiye  başkanı Gülsüm Ayar, Ercan insan kaynakları sahibi Yaşa Özak  ve Universal kimya yetkilileri katıldı. 
Toplantıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kahder Bodrum yönetimi adına Zeliha Tunca  " iki yıl aradan sonra onursal başkanımız Hakan Halit Yeni'nin ziyaretleri kapsamında ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Pandemi dolayısıyla neredeyse iki yıla yakın bir süredir emekçiler olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Pandemi sonrası süreç dahil bir çok konuyu istişare edip, konuşma fırsatı bulduk. Basta onursal başkanımız Hakan Halit Yeni olmak üzere, katılan katkı sağlayan herkese Kahder ailesi olarak teşekkür ediyoruz. İlerleyen zamanlarda sürpriz organizasyonlarla tekrar bir araya geleceğiz inşallah dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83