İngiltere'de Alanyalı turizmciyi umutlandıran gelişme

İngiltere'de Alanyalı turizmciyi umutlandıran gelişme
İngiliz gazete duyurdu: Türkiye sürprizi
İngiliz gazete duyurdu: Türkiye sürprizi

İngiltere'nin seyahat koridoru kuracağı ülkelerin arasında Türkiye'nin de bulunduğu belirtiliyor.

İngilizlerin iki hafta içinde 14 günlük karantinadan muaf olacak şekilde hava koridoru kurulan ülkelere tatile gidebileceği belirtiliyor. Bu ülkelerin listesinin, karantina kurallarının gözden geçirileceği 29 Haziran'daki toplantıdan önce açıklanması bekleniyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, seyahat koridoru kurulacak ülkelerin arasında Fransa, İspanya, Yunanistan, İtalya'nın yanında Türkiye de yer alıyor. Daha önce çıkan haberlerde bu 4 ülkenin ismi öne çıkarken, Türkiye ile ilgili herhangi bir bilgi verilmiyordu.

Haberde, ''İngilizler karantina kurallarından muaf kalacak şekilde yurt dışındaki popüler destinasyonlara tatile gidebilecek. Hükümet, iki hafta içinde seyahat koridorlarını duyurmaya hazırlanıyor. Fransa, İspanya, Yunanistan, İtalya ve Türkiye gibi ülkelerle karantinasız seyahat koridorları kurulmak üzere.'' denildi.

İngiltere'nin hayata geçirdiği 14 günlük karantina kuralı, havacılık ve seyahat sektörlerince tepkiyle karşılanmıştı. Seyahat koridoru kurulacak ülkelerin listesinin 29 Haziran'dan önce yayınlancağı Sağlık Bakanı Matt Hancock tarafından da doğrulandı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2020, 09:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83