İngiltere'den Alanyalı turizmciyi üzecek karar

İngiltere'den Alanyalı turizmciyi üzecek karar

İngiliz hükümetinin son seyahat güncellemesinde Türkiye'yi yeniden kırmızı listede bırakması üzerine, Jet2 ve Jet2 Holidays de Türkiye iptallerinde süreyi uzattı.

İngiliz hükümetinin yaptığı son seyahat güncellemesinde Türkiye yine kırmızı listede bırakıldı. Beklenti, Türkiye'nin sarı listeye alınması yönündeydi. Karar bu yönde alınsaydı, 19 Temmuz'dan itibaren İngiltere'den Türkiye'ye tatile gelmek mümkün olacaktı.

Jet2 11 Ağustos’a kadar Türkiye’yi iptal etti

Jet2 ve Jet2 Holidays, İngiliz hükümetinin kararı sonrası Türkiye iptallerinde süreyi 11 Ağustos'a uzattı. Bu durum, İngiltere'de yüksek sezonun neredeyse tamamen kaybedilmesi anlamına geliyor. Daha önce TUI de Türkiye iptallerini 31 Temmuz'a kadar uzatmıştı.

Bulgaristan ve Hırvatistan kapasitesini artırdı

banner111

Jet2 ve Jet2 Holidays buna karşılık, yeşil listeye alınan Bulgaristan ve Hırvatistan kapasitesini artırma kararı aldı. Şirket, yeşil listeden sarı listeye alınan Balear Adaları ile ilgili planlamasında ise bir değişiklik yapılmayacağını açıkladı. Çünkü İngiltere hükümeti, 19 Temmuz'dan itibaren sarı listedeki ülkelerden dönenleri de karantinaya almayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83