Turistlere Türkiye'den dönüşte 25 Euro'ya sahte PCR testi

Turistlere Türkiye'den dönüşte 25 Euro'ya sahte PCR testi


Kendisini tur şirketi olarak tanıtan bir şirketin Türkiye'den çıkanlara sahte PCR testi sağladığı ortaya çıktı.


Cumhuriyet gazetesinden Zehra Özdilek'in haberine göre, Instagram'da 100 binden fazla takipçisi bulunan “Bon Plan Turkey Pro” isimli şirket Türkiye'den yurt dışına çıkanlara 25 euro karşılığında sahte PCR test sonucu veriyor.

banner111

Haberde, "Müşteri gibi iletişime geçtiğimiz şirket yöneticileri, “Negatif test konusunda problem yok. Buraya gelmenize de gerek yok. Siz bugün istiyorsunuz, yarın test elinizde. Ücreti kişi başı 25 Avro” dedi. IBAN numarasını da aldığımız şirketin, daha önce çok sayıda yurttaşa test yapmadan sahte negatif PCR testi verdiği öğrenildi." denildi.

"Bugün talep edersen yarın test elinde"

Kendisini “Tur Şirketi” olarak tanımlayan “Bon Plan Turkey Pro” isimli şirket, gurbetçilerin ve turistlerin istekleri doğrultusunda 25 Avro karşılığında negatif PCR testi veriyor. Müşteri gibi iletişime geçtiğimiz ve aksanlı Türkçe konuşan şirket yöneticileri verdikleri negatif PCR testlerin vergisiz olduğunu belirterek “Bugün talep edersen test yarın elinde. Gelip sürüntü vermenize gerek yok. Doğru anladınız. Negatif PCR veriyoruz, problem yok. Uçak bileti ve pasaport fotoğrafları lazım. Fiyatta indirim mümkün değil. ‘Pcs’ programını bilmiyorsanız IBAN TR...... Amine Brahime...” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83