Antalya kışı erken uğurladı

Antalya’da hafta sonu hava sıcaklığı 19 dereceye kadar çıkarken, güneşi gören turistler ve vatandaşlar sahillere akın etti. Bol bol güneşlenen vatandaşlar, kar manzarası eşliğinde denize girdi.

Antalya kışı erken uğurladı

Turizm kenti Antalya yaz mevsimini erken yaşıyor. Kentte hava sıcaklığı 19 derece, nem oranı yüzde 55 ölçülürken, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece olarak kayıtlara geçti. Hafta sonu güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar
ve turistler, kar kaplı Beydağları'nı gören berrak deniziyle ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Aileleriyle birlikte sahile gelenler, piknik yapıp bol bol güneşlendi. Bazı vatandaşlar Akdeniz’in berrak sularında kulaç atarken, bazıları da temiz havada spor yapmayı tercih etti.

“Yazın keyfini çıkartıyoruz”
Deniz keyfi yapan Sedat Bayram, “Hem kışı hem yazı, ikisini bir arada geçirebiliyoruz. Kar istediğinizde Saklıkent, yüzmek isterseniz de deniz burada. Hava çok güzel, su da sıcak. Keyfimiz yerinde” dedi.
Kayseri’den Antalya’ya gelen Vedat Bayram da dört mevsimi bir arada yaşadığını belirterek, “Resim çekindim kıştı, bu tarafa geçtik yaz. Şu anda yazın keyfini çıkartıyoruz. Hava güzel, su sıcak, keyfimiz yerinde" diye konuştu.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83