Oğlakları jandarma biberonla besliyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde keçilerinin sütü az olduğu için sahibinin besleyemediği iki oğlak için jandarma harekete geçti. Sarılar Jandarma Karakoluna getirilen ve kısa sürede herkesin sevgilisi haline gelen 2 minik keçi yavrusu jandarmalar tarafından biberonla besleniyor.

Oğlakları jandarma biberonla besliyor

Manavgat’ta keçileri ikiz doğuran vatandaşın, keçilerinin sütünün az olması ve yavruların ikisini besleyemeyecek olması nedeniyle ikiz yavrulardan 1’er tanesini verdiği jandarma, yavruları biberonla besliyor. Bölgede hayvancılık yapan bir vatandaşın keçilerinin sütünün yavrulara yetmemesi nedeniyle 2 oğlağı bakımı için jandarmaya getirdiğini belirten yetkililer, oğlakların biberonla beslendiğini ve bu duruma alıştığını söylediler.
Sarılar Jandarma Karakolunun arka bahçesinde bulunan 2 oğlak, kısa sürede jandarmaların sevgilisi haline gelirken, jandarmalar oğlaklara sık sık biberonla süt vermeyi ihmal etmiyor. Biberonu gören oğlaklar, biberonu emmek için birbirleriyle yarışırken, karınlarının doymasının ardından çimler üzerinde oyun oynamaya devam ediyor.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83