Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bugün için uyarıda bulunduğu turizm kenti Antalya’da, sabah saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar etkisini gün boyu sürdürdü. Kentin özellikle sahil kısmında saatteki hızı 80 kilometreye kadar ulaşan rüzgar nedeniyle, sahilde dev dalgalar oluştu. Kayalıkları döven dalgalar, devasa boyutlara ulaşarak yaklaşık 25 metre yükseklikteki falezleri aştı.
Öğlen saatlerinde de etkisini sürdüren şiddetli rüzgarda, Gürsü Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin çatı kısmında bulunan tente ve demir malzemeler uçarak otelin etrafına savurdu. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda, savrulan malzemelerin altında kalan bir araçta maddi hasar meydana geldi.
Şiddetli fırtına otel çatısındaki tente ve malzemeleri savurdu
Antalya’da şiddetli fırtına 5 yıldızlı bir otelin çatısındaki tente ve bazı demir malzemeleri etrafa savurdu. Şans eseri yaralananın olmadığı olayda, savrulan malzemelerin altında kalan bir araçta maddi hasar meydana geldi.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Alanya’da göçmen kaçakçıları tutuklandı
2
Başkan Şahin'den beton fiyatlarının düşürülmesine...
3
Alanya’da lise öğrencisi genç yaşamını yitirdi
4
Kapı açılınca dışarı uçan acemi driftçiye...
5
Korkutan yangında daire kullanılamaz hale geldi
6
Sinekle mücadele kar kış demeden aralıksız sürüyor
7
En hızlı büyüyen ilk 100’de 7 Antalyalı şirket...
8
Türkçe öğretmeni kadın kansere yenik düştü
9
ANTGİAD ve Konyaaltı Belediyesi iş birliği ile...
10
Konyaaltı’nda doludan zarar gören hayvancılara...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SIRADAKİ HABER