Tüm Emekli-Sen'den Ülüklü Çorba, Koro ve Emekli Tiyatrosu

2017'de kurulan ve kurulduğu günden bu yana emeklilerin haklarını savunan söylem ve etkinliklerle gündemde olan Tüm Emeklisen Alanya Şubesi Yönetim kurulu toplandı. Alanya Şube Başkanı Kıymet Erat başkanlığında  önceki gün toplanan yönetim kurulu, yeni çalışmalar için start verdi.

Tüm Emekli-Sen'den Ülüklü Çorba, Koro ve Emekli Tiyatrosu

Ankara da ülke geneli Şube başkanlarının, genel merkez yöneticileri ile toplandığını, üç gün devam eden bir çalıştay gerçekleştiğini ifade eden Başkan Erat önemli konuların masaya yatırıldığını ifade etti.
Toplumun her kesiminin mali sıkıntı içinde yaşadığını ifade eden Kıymet Erat "Biz emekliler olarak çok  büyük ekonomik sıkıntı içindeyiz. Ama hayat devam ediyor. Bu nedenle Alanya Şubesi olarak bir dizi etkinlik yaparak emekli kardeşlerimizi bir arada tutmayı amaçlıyoruz. Alanyanın meşhur çorbası Külüklü Çorba günümüzü Mart ayı sonuna doğru, Mübarek Ramazan ayı öncesi yapacağız. Ayrıca emekliler olarak sosyal kültürel değerlere de önem veriyoruz. Emekli üyelerimiz ve arkadaşlarımızın yer aldığı  koro ve tiyatro çalışmalarımız da devam ediyor. Gelişmeler ile ilgili bilgilendirmemiz devam edecek. Bu arada bütün emekli kardeşlerimizi 2017'den beri emekli hak ve mücadelesi veren sendikamız üye olmaya davet ediyoruz "dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83