Eğlence mekanında uyuşturucu satıyorlardı

Eğlence mekanlarında uyuşturucu sattığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birisinin sevgilisini bıçakla tehdit ederek uyuşturucu satışı için evini kullandığı, diğerinin ise iş yeri battıktan sonra uyuşturucu satışı yaptığı öğrenildi.

Eğlence mekanında uyuşturucu satıyorlardı
Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi ile Çallı bölgesinde iki ayrı bölgede operasyon düzenledi. Narkotik ekipleri, Yüzüncü Yıl ve Güllük Caddeleri'ndeki eğlence mekanlarına uyuşturucu sattığı iddia edilen A.Ö. (41) ile öğrencilere uyuşturucu sattığı iddia edilen H.İ Ö.’nün evinde arama yaptı. Aramalarda A.Ö.’nün üzerinde 70 gram kokain, 600 adet extasy hap geçirilirken, H.İ.Ö.’nün üzerinden ise 700 gram esrar ile 35 adet extacy hap çıktı.

Gözaltına alınan şüphelilerden A.Ö.’nün sevgilisini bıçakla tehdit ederek uyuşturucu satışı için evini kullandığı, diğer şüpheli H.İ.Ö.’nün ise daha önce telefoncu dükkanı olduğu ancak iflas ettikten sonra uyuşturucu satmaya başladığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 15:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83