İntihar eden teröristin babası konuştu

Karakolda intihar eden terör şüphelisinin babası Mehmet A. "Suçlamalardan hiçbir şekilde haberim yok. 3 yıldır oğlumdan haber alamıyordum" dedi.

İntihar eden teröristin babası konuştu

 Morgda cenazeyi teşhis eden baba Mehmet A, "Ne olduysa emniyette olmuş. Suçlamalardan hiçbir şekilde haberim yok. 3 yıldır oğlumdan haber alamıyordum. Olayın takipçisi olacağız" diye konuştu. 

banner111
Kendisini Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aradığını ifade eden Baba Mehmet A., "Bana dediler, bir çocuk yakaladık senin telefon numaranı verdi. Çocuğun ne zamandan beri kayıp dediler, 2,5-3 yıldır kayıp dedim. Peki ismi ne dedikleri zaman ben de Murat dedim. Kendisi bu numarayı bize verdi ve bu benim babam demiş. Ben de 'beni çocukla görüştürün' dedim. Çocukla görüştüm, bana 'baba benim' dedi. 'Murat sen misin?' dedim. O da 'evet baba benim' dedi. Ben de oğlum senin kardeşlerin ismi nedir diye sordum. O da abimin ismi şu, ablamın ismi şu diye cevap verdi. Birkaç soru daha sordum onlara da doğru cevap verince o olduğuna karar verdim. Ben de 'hemen çıkıp oraya geliyorum' dedim. Sonra ben bir daha komutana dedim ki bari bize bir fotoğrafını atın bakayım o mu değil mi? Fotoğrafını da atınca baktık o. İl Jandarmaya gittik, onlar bize emniyete gönderdik dedi. Emniyet bizi Adli Tıp Kurumu’na yönlendirdi, geldik baktık, bizim çocuğumuz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 13:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83