AÜ taraftar gruplarından terör protestosu

Antalya’da, Akdeniz Üniversitesi taraftar grupları İstanbul'daki terör saldırısını protesto etti.

AÜ taraftar gruplarından terör protestosu

 Antalyaspor, Bursaspor, Göztepe, Karşıyaka, Adanademir, Adanaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor, Kocaelispor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe,Trabzonspor ve Anadolu takımlarının taraftar grupları Akdeniz Üniversitesi Olbia Çarşısı içinde bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrağı, takım atkıları bulunan taraftarlar, 'Polise uzanan eller kırılsın', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Üniversitede PKK istemiyoruz' sloganları atarak, Yakut Çarşısına kadar yürüdü. Taraftarlar, güzergah üzerinde görev alan çevik kuvvet polislerine akışlarla destek olarak, 'Sizlere uzanan eller kırılsın' dedi.

banner111
Taraftarlar adına basın açıklaması yapan Muhammed Şefik Yılmaz, İstanbul’da yapılan hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadıklarını söyledi.

Hangi terör örgütü olursa olsun birlik ve beraberliği bozamayacağını vurgulayan Yılmaz, "Bilakis daha da güçlenecektir. Terör hiçbir zaman Türkiye’yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Birbirimize daha da kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Taraf olduğumuz yarışmalara, müsabakalara, maçlara olimpiyatlara evet, yenmeye yenilmeye evet. Ama öldürmeye ve insan eliyle ölmeye, şiddete hayır. Bu yüzden çeşitli sebeplerle sürekli olarak haksız ve acımasızca şiddet ve ayrışmaya örnek gösterilen tribüncüler olarak biz söz konusu vatanımızın milletimizin birlik beraberliği, huzur ve güveni olduğu zaman gerisi teferruattır" dedi.
Grup, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okuyarak dağıldı.




Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 13:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83