Gündoğmuş'ta Gürses rüzgarı esti

Gündoğmuş'ta Gürses rüzgarı esti

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses proje tanıtım toplantısı düzenlendi. Gürses, sosyal belediyeciliği ön planda tutarak tanıttığı projelerini anlatıp halkın desteğini istedi. Gürses, ‘Gündoğmuş’umuzu yeniden yaşanabilir, tercih edilen bir kent olmasını sağlayacağız. Her mahalleye kazan kapısı olacak sosyal projelerimiz hayata geçireceğiz” dedi. 

banner111


‘GÜNEŞ GİBİ DOĞACAĞIZ’
Gündoğmuş Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mehmet Ali Gürses’in proje tanıtım toplantısına İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Büyükşehir adayı Nesrin Ünal, il başkan yardımcısı Alper Arıkan ve muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Saygı durumu ve istiklal marşı ile başlayan proje tanıtım toplantısında konuşan ilçe başkanı Emir Ali Çatalkaya, “1 Nisan sabahı Gündoğmuş’a güneş gibi doğacağız. Şehrimizi kalkındırıp yeniden cazip hale getireceğiz” Dedi. 


‘BU SEÇİMİ GÜRSES İLE KAZANACAĞIZ’
Alper Arıkan, tek amacımız memleketimize hizmet etmek bilinci ile motive oluyoruz. Yerel seçimler hizmet odaklı ve siyaset üstü anlayış ile titizlikle yürütülmeli.  Memleketimize hizmet etme noktasında bir hizmet aracı olarak faaliyetlerini sürdüren siyasi partiler kendi benlik ve anlayışını yansıtamayan ittifak oluşumları ile milletimizin iradesini istemeden de olsa ipotek altına almak zorunda kalmıştır. Milletimizin milli karakteri ile bağdaşmayan teslimiyet anlayışına sürüklemiştir. 1 Nisan’da güneşin doğuşu ile yeni bir Gündoğmuş’a uyanacağız. Memleketim olan Gündoğmuş’ta İyi belediyecilik ile çok güzel, yerinde, halka dokunan hizmet ve projelerin hayata geçişini Mehmet Ali başkanım sağlayacak. Başkanımız sizlere, sizleri ise yüce Allah’a emanet ediyorum” dedi Arıkan ‘Gündoğmuş’a güneş gibi doğmaya, Mehmet Ali Gürses’i belediye başkanı yapmaya varmıyız çağrısına katılımcılar alkışlarla ‘varız’ yanıtını verdi. 


‘TEK GAYESİ MEMLEKETİ’
Proje tanıtım toplantısı ve seçim ofisi açılış etkinliğine katılan İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya Gündoğmuş’un kalkınması için bir değişimin şart olduğunu bunu da sosyal belediyeciliği en güzel şekilde yerine getirecek Mehmet Ali Gürses ile başarmanın mümkün olduğunu ifade etti.  Kaya, “Mehmet Ali Başkan geçen yıl ‘Benim hayalim Gündoğmuş’ta çok iyi bir belediye başkanlığı yapıp memleketime hizmet etmek. Benim kalptan isteyeceğim kendi adayacağım bir yer Gündoğmuş’ demişti. Başkanımız adaylık için başvurdu ve ilk açıklanan yerlerden birisi Gündoğmuş oldu. Burada yaşayan insanların kabini kazanarak bu seçimi kazanıp hayal ettiği hizmeti vereceğine yürekten inanıyorum. Biz sizlere hizmet etmekle kalbine dokunmakla yükümlülüğümüzü. İnşAllah Gündoğmuş’ta biz belediye başkanlığını kazanarak sizlere yerelde de hizmet etme imkanını buluruz. Sizlerin desteği ile bu ulvi görevi başaracağız. Adayımızı önce Allah’a sona size emanet ediyoruz” dedi. 


‘İSRAFA DEĞİL HİZMETE GELİYORUZ’
‘Siyaset insanlara hizmet etme aracıdır geçim kaynağı zengin olma kaynağı değildir’ diye sözlerine başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal ise, “Gündoğmuş’ta Mehmet Ali Gürses’i Antalya’da ise Nesrin Ünal’ı seçerek adaletli ve halka dokunan hizmetleri yapmamızı sağlamanız mümkün. İsraf eden değil halka hizmet eden bir yönetim anlayışı ile geliyoruz” dedi.
‘YAŞANABİLİR CAZİP BİR KENT YAPACAĞIZ’
Asfalt, kaldırım, park gibi alt ve üst yapı hizmetlerinin belediyelerin asli görevi olduğunu ifade eden Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, “Rutin belediyecilik hizmeti dışında sosyal belediyecilik faaliyetleri ile yörenin gelişime ve halkın gelir seviyesinin artmasına katkı sunacağız” dedi. Doğduğu topraklara hizmet etmeyi bir vatan borcu olarak gördüğünü belirten başkan adayı Gürses, “Kadim kentimize hizmet etmek için göreve talip olduk. Masa başında günü birlik kararlar ile değil planlı ve projeler ortaya koyup, projelerimizi hayata geçirmek için aday olduk. Kadim şehrimiz göç vererek terk edilmiş hayalet bir şehir olmuş. 2000 yılında 21 bin olan nüfus 24 yılda 7 bine düştü. Biz bu şehri yeniden herkesin gelip görmek ve yaşamak isteyeceği şekilde imar ve inşa edeceğiz. Öncelikle tarım ve turizm projelerini, sosyal kalkınma projelerini peş peşe hayata geçirerek gençlerimiz ve mahalle sakinlerine iş ve aş imkanı sağlayacağız. Biz birlikte üreteceğiz, birlikte kazacağız, birlikte kalkınacağız hep birlikte Gündoğmuş olacağız” dedi. 


SEÇİM OFİSİ AÇILDI
Proje filminin izlenmesinin ardından merkez seçim ofisinin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Gürses, Arıkan, Ünal ve Kaya ile birlikte katılımcıların alkışları arasında kesti. Gürses’in proje tanıtım ve seçim ofisi açılış etkinliğine muhtarlar ile mahallerden de katılım sağladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83