Başkan Yılmaz o paylaşımı neden kaldırdığını açıkladı

Başkan Yılmaz o paylaşımı neden kaldırdığını açıkladı
Komşu ilçe Gazipaşa’da Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşı, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sosyal medya hesabından duyurmuş, kısa süre sonra da paylaşımı kaldırmıştı.

Gazipaşa'da H.K adlı vatandaş, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle dün hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz sosyal medya hesabından "İlçemizde koronavirüs nedeniyle bir vatandaşımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.#evdekalgazipasa" ifadelerini kullandığı bir paylaşım yapmıştı.
Covid-19 nedeniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenilen vatandaşın cenazesi dün özel tedbirlerle Gazipaşa’da defnedildi. Ancak paylaşımını Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kaldırması “Vakalar ve sayılar gizleniyor mu?” sorusunu akla getirdi. Yılmaz konuyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Benim paylaşımı gerçekleştirmem gerekiyordu. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi ve tedbirlere daha sıkı uymaları için bir paylaşım gerçekleştirdim. Daha sonra hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesinin isteği üzerine paylaşımı kaldırma gereği duydum. Hemşehrilerimizi talebi üzerine paylaşımımı geri çektim. Halkımızın bilinçli olması, durumun farkında olması elbette ki önemli. Fakat acısı olan Gazipaşalı hemşehrilerimizin isteği üzerine acılarının üzerine böyle bir talep geldiği için daha çok üzülmesinler istediğim için bu tavrı gösterdim” dedi.
Başkan Yılmaz açıklamasında; “Hayatını kaybeden vatandaşımıza bir kez daha Alah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Tüm hemşehrilerimin evde kal çağrılarına kulak vermesi gerektiğini hatırlatırlatıyorum. Evde kal, güvende kal Gazipaşam”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83