CHP’den Avsallar kıyı katliamına sert tepki!

CHP Alanya ilçe Örgüt Başkanı Sefa Çorbacı ve Yönetim kurulu üyeleri, eski Avsallar Belediye Başkanı Şerif Kaya’yı ziyaret etti. Eski Başkan Kaya ve CHP İlçe Örgütü, Avsallar kıyı katliamını önlemek için yetkilileri göreve çağırdı.

CHP’den Avsallar kıyı katliamına sert tepki!

Eski Avsallar Belediye Başkanı Şerif Kaya ile birlikte Avsallar sahiline inen CHP Alanya İlçe Örgütü Başkanı Sefa Çorbacı, Alanya turizmi için büyük zararlara yol açabilecek Avsallar kıyı katliamı hakkında açıklamalar yaptı. Çorbacı, “Alanya’daki gerçek turizmcileri bu katliama bir dur demek için göreve çağırıyoruz” dedi.

“DÜNYANIN EN BÜYÜK ARITMA TESİSİNİ İNCEKUM’A BEN YAPTIRDIM”

banner111

Avsallar kıyı katliamı hakkında adım atmayan yetkililere isyan ettiğini belirten eski Avsallar Belde Başkanı Şerif Kaya, “Bu gördüğünüz tesislerin hiçbirinin sahibi gerçek bir turizmci eğil. Bu insanlar turizmi sadece maddi kaygıyla ele alıyorlar ve turistleri kandırıyorlar. Bakınız burası Avsallar sahili. Sahildeki kumlar tesisler yapılırken dağlardan getirilip plaj oluşturulan kumlar. Bu kumlar gerçek sahil kumu bile değil. Bu insanlar tatile gelen turistleri kandırıyor. Dünyanın en büyük arıtma tesisini İncekum’a ben yaptırdım. Kollektör hattının üzerinde bile yapı vardır. Deniz, kum ve güneş konusunu sadece maddi bir para kazanma aracı olarak düşünmektedirler. Esas turizmci biziz. Hepimiz kuklayız. Ey yetkililer! Size sesleniyoruz. Gelin de bir burayı bir görün. Gerçek turizmciler artık bunların farkına varmalı” dedi.

“M. KEMAL ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR”

Ulu önder M. Kemal Atatürk’ün turizmde yapılan bu katliamla kemiklerinin sızladığını belirten CHP Alanya İlçe Örgütü Başkanı Sefa Çorbacı ise “CHP Alanya ilçe örgütü olarak Avsallar sahilinde Şerif başkanımızı ziyarete geldik. Kendisiyle sürekli irtibat halindeyiz. Kendisi eski dönemde Avsallar Beldesi’nde belediye başkanıydı. Ben Avsallar sahilini incelediğim zaman gereçekten kanım dondu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de bu katliam karşısında kemikleri sızlıyor. Ulu önder geçmişte Antalya’ya düzenlediği bir gezide ‘Şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel şehri’ demişti. Bizler Antalya’nın bir parçası olarak, Alanyalılar olarak bu konuya duyarsız kalamayız. Biz CHP ilçe örgütü olarak bütün turizmcileri göreve çağırıyoruz”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83