Erkek kılığına giren gaspcı kız kardeşler!

Tanınmamak için sürekli kıyafet değiştirdikleri, saçları görünmesin diye de bere taktıkları ortaya çıktı. Çaldıkları cüzdandan çıkan para uyuşturucuya yetmeyince 2 saatte 2 kapkaç yaptılar

Erkek kılığına giren gaspcı kız kardeşler!

 Antalya’da 2 kız kardeş, uyuşturucu parası için kadınların çantalarını kapkaç yöntemiyle çaldığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. 2 kardeşin, tanınmamak için sürekli kıyafet değiştirdiği, bere takarak da erkek kılığına girdiği öğrenildi. 

banner111
Edinilen bilgiye göre, Isparta’dan 2 gün önce Antalya’ya gelen R.E. (18) ve B.E. (17), ismi öğrenilemeyen bir motosiklet sürücüsüyle birlikte 11 Aralık günü Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde saat 16.30 sıralarında bir kadının çantasını çalıp kaçtı. Olayın bir gün sonrası ise yine aynı şahıslar ile motosiklet sürücüsü, Şafak Mahallesi’nde saat 14.45 sıralarında pazar alışverişi yapmak için giden bir kadının cüzdanını alarak ara sokaklardan kayboldu. Yeşildere Mahallesi’ne giden 3 şahıs, iddialara göre burada bir miktar eroin almak istedi ancak çaldıkları cüzdandan 50 lira çıkınca paraları yetersiz kaldı. Şahıslar bu sefer de diğer olayın 2 saat sonrası Yeni Emek Mahallesi’nde bir başkasının da çantasını aldı. 
Bu sırada ihbarları değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 2 kız kardeş ile erkek motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Gündoğdu Mahallesi'nde 2 kız kardeşi kıskıvrak yakalarken, motosikleti ise terk edilmiş vaziyette buldu.
Öte yandan, gözaltına alınan 2 kız kardeşin tanınmamak için sürekli kıyafet değiştirdiği, saçlarını gizlemek için bere takarak erkek kılığına girdikleri öğrenildi. Kardeşlerden 18 yaşındaki R.E. Gasp Büro Amirliğindeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, 17 yaşındaki B.E.’nin Çocuk Şubesi Müdürlüğündeki ifade işlemleri ile kaçan diğer erkek şüphelinin arama çalışmaları devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83