Karnındaki morluklar cinayet şüphesini arttırdı

Çilek serasında boynundan iple aslı halde ölü bulunan Mustafa Akgün’ün karnında morluklara rastlandı. Cinayet şüphesi üzerinde duruluyor.

Karnındaki morluklar cinayet şüphesini arttırdı
Gazipaşa'da komşusunun çilek serasında boynundan iple asılı halde ölü bulunan Mustafa Akgün’ün otopsi raporu açıklandı.Yapılan otopside karnında morluklar olduğu belirlenen Mustafa Akgün'ün bir cinayete kurban gitmiş olabileceği, öldürüldükten sonra seraya asılarak intihar süsü verilmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Jandarma ekipleri, Akgün'ün öldürülmesi şüphesi üzerine araştırmalarını derinleştirdi. Akgün’ün intihar mı ettiği yoksa birileri tarafından mı öldürüldüğü detaylı otopsi raporu sonucunda kesinlik kazanacak. Otopside Akgün’ün tırnak içlerinden inceleme için örnekler alındığı eğer cinayet bulgusuna rastlanırsa olayı bu örneklerin aydınlatacağı ifade edildi.
Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan cenazeyi alan ağabey Hacı Akgün, kardeşi Mustafa Akgün’ün Şeytani bir planla öldürüldüğünü iddia etti. Yaşanan olaya intihar süsü verildiğini söyleyen ağabey Akgün, acılarının büyük olduğunu ve kardeşini öldüren kişi ya da kişilerin bulunmasını istedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83