Mavi bayraklı Falez plajları açıldı

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalyalıları falezlerden Akdeniz’in mavilikleriyle buluşturduğu falez plajları, hizmet vermeye başladı.

Mavi bayraklı Falez plajları açıldı
Plajlarında ‘Mavi Bayrak’ dalgalandıran Muratpaşa Belediyesi’nin, falez plajları hizmet vermeye başladı. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı, Erenkuş ve Konserve plajları müdavimlerini ağırlamaya başladı. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz yıl 3 olan mavi bayrak sayısını 4’e çıkardı. 

19 Mayıs’ı kutladılar 

Bu yıl, İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajlarında Mavi Bayrak dalgalanacak. Hizmet vermeye başlayan mavi bayraklı İnciraltı Plajı’ndan, 19 Mayıs Cumartesi günü yararlanan Muratpaşalılar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Türk bayrakları açarak kutladı. 

Güvenli plajlar 

Muratpaşalılar’ın, üç yıl öncesine kadar falez kıyı bandında güvensiz noktalardan denize inebildiklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Falez Plajlarında belediyecilik anlayışımızı ve sürdürülebilir bir çevre için yönetim planımızı hayata geçirdik. Mevcut iniş noktalarını, doğal dokuya zarar vermeden sağlıklı hale getirip komşularımızın kullanımına sunduk. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajlarında Mavi Bayrak dalgalanacak olması bizim ayrı bir mutluluk kaynağı” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 12:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83