Ocaktan anlamlı kampanya

Ocaktan anlamlı kampanya
Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bir kampanya düzenledi

Sadece Ülkemizde değil, Dünyanın dört bir yanında vatandaşları adeta perişan eden Corona Virus ile mücadele tüm hızıyla devam ederken önceki gün 65 Yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının kısıtlanması nedeniyle ihtiyaçlarının giderilmesi için kampanyalar düzenlenmeye başlandı. Yapılan kampanyalara Antalya Ülkü Ocakları da hazırladığı broşür ve duyurular ile destek veriyor. İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildal’ın talimatı ile hazırlanan broşürler yaşlı ve kimsesizlere ulaştırılırken, ihtiyaç sahibi kimsesizlerin ve 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için de ekipler oluşturuldu. Oluşturulan ekiplerin telefonla aranarak yardım istenebileceğini belirten Başkan Yeşildal, günün her saatinde ekiplerin göreve hazır olduğunu ifade ederek “ülkemiz için, ilkemiz için, Ailemiz için ve Sağlığımız için Lüften evde kalın” çağrısında bulundu.

Yaşlı ve kimsesizlere hürmetin dinimizin bir gereği olduğunu belirten Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildal ” Nitekim Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) bir hadis-i şeriflerinde, ‘Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Allah Teala da, yaşlılığında ona hizmet edecek kimseler halk eder.” buyurmuştur. Bizler de Ülkü Ocakları olarak Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş beyefendinin talimatları doğrultusunda Türkiye’nin dört bir yerinde olduğu gibi Antalya’mızın tüm ilçelerinde sokağa çıkamayacak olan yaşlılarımız ve kimsesizlerimizin ihtiyaçlarını ulaştırabilmek için ekipler kurdur. Her bir ülküdaşımız bu konuda zaten kendisini görevli kabul ediyor. İnşallah en kıza zamanda hem ülkemiz hem de tüm insanlık bu beladan kurtulur. Hep birlikte mücadele edeceğiz, kurallara hep birlikte uyacağız. Evde kalacak ve kimseye bu illeti bulaştırmaya vesile olmayacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2020, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83