ALANYA'YA 99 YENİ ÖĞRETMEN

Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, "Şubat atamalarıyla Alanyamıza gelen ve gelecek olan 99 yeni öğretmenimizle eğitim kadromuzu dahada güçlendirmiş olacağız" dedi.

ALANYA'YA 99 YENİ ÖĞRETMEN

 Pazartesi başlayacak olan ikinci eğitim dönemi için eğitim ailesine de uyarılarda bulunan Er, "2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 1. dönemini tamamlayarak 2. dönemine 8 Şubat Pazartesi günü başlıyacağız. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 2. döneminde başarılarımızı daha da artıracağımıza olan inancımızı bir kere daha yenileniyoruz. İkinci yarıyıl için kendimize yepyeni hedefler koyuyoruz. Alanyamız ve ülkemiz için başarıya giden yolda duygu ve düşüncelerimizi samimiyetle tazeliyor, azim ve kararlılığımızı yeniden gözden geçiriyoruz.

banner111
'EĞİTİM KADROMUZ GÜÇLENECEK'

Bu yıl özür grubu ve Şubat atamalarıyla Alanyamıza gelen ve gelecek olan 99 yeni öğretmenimizle eğitim kadromuzu dahada güçlendirmiş olacağız. Daha önceki yıllarla karşılaştırdığımızda bu oldukça yüksek bir rakam. Örgün ve Yaygın Eğitimde yaklaşık 65 bin öğrencimiz, yaklaşık 4 bin idareci ve öğretmenimiz 2 haftalık dinlenme sürecinin ardından 8 Şubat Pazartesi günü, 17 Haziran 2016 tarihinde sona erecek olan 2. Eğitim Öğretim dönemine başlayacaklar. Bu dönemde tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, eğitim camiamızın tüm çalışanlarına ve ailelerine sağlıklı, başarılı ve mutluluk dolu bir eğitim dönemi geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 13:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83