Alanya'daki okullar eğitim öğretime hazır

Alanya'daki bir çok okul yeni eğitim ve öğretim yılına hazır.

Alanya'daki okullar eğitim öğretime hazır
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve okul aile birliklerinin çabası ile Alanya'daki bir çok okul 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi. Okullarda boya, badana işleri yapıldı. Okul bahçelerinde zemin ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Ayrıca eskiyen sıra ve tahtalar yenilendi, pek çok okul ise geçtiğimiz yıla göre teknolojik aletlerle donatıldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için tüm olanaklar seferber edilmiş durumda. 

Alanya İlçe Milli Eğitim Mdüürü Hüseyin Er, günlerdir Alanya'daki tüm okulları tek tek gezerek çalışmaları yerinde inceliyor, eksik kalan konuları tespit ediyor. Bugün de Toslak Ketenlik İlk ve Ortaokulu, Yanıklar İlkokulu ve Şükrü Mülazımoğlu Ortaokulu'nda incelemelerde bulunan Er, okulların yeni sezona hazırlıklı oldukları belirtti. 

Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Er, yıl içinde okullardaki bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız olarak devam edceğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83