FIRTINANIN ALANYA'YA MALİYETİ NE OLDU?

Alanya’da 20.09.2015 tarihinde meydana gelen şiddetli yağış ve fırtınadan zarar gören muz üreticilerinin zararlarını İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü mühendisleri tespit ediyor.

FIRTINANIN ALANYA'YA MALİYETİ NE OLDU?
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, 20.09.2015 ilçemizde meydana gelen şiddetli yağış ve fırtınadan zarar gören Mahmutlar ve Yaylalı Mahallelerindeki, muz üreticilerinin zararlarını tespit çalışmalarını başlattıklarını bildirdi.

İlçe Müdürü Rüzgar yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “İlçemizde 20.09.2015 günü meydana gelen şiddetli yağış ve fırtınadan Mahmutlar ve Yaylalı mahallelerimizde bulunan muz bahçeleri küçük çaplı zarar görmüştür. Olayın duyulmasının ardından hemen İlçe Müdürlüğümüz ziraat mühendislerini bölgeye yönlendirdim. Üreticilerimizin zarar tespit çalışmalarına başladılar. İlçemizde başka tarım alanlarında herhangi bir zarar yoktur. Bakanlık ve ilçe müdürlüğü olarak daima zarar gören üreticilerimizin hep yanındayız, zararlarının karşılanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Zarar gören muz üreticilerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83