Şahin'den 'Fırsatı kaçırmayın' uyarısı

19.08.2016 tarih ve 29806 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’dan faydalanmak isteyen ALTSO üyeleri için son tarihin 25 Kasım 2016 Cuma olduğu açıklandı.

Şahin'den 'Fırsatı kaçırmayın' uyarısı

 25 Kasım 2016 Cuma gününe kadar 6736 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’dan ALTSO üyelerinin de faydalanabileceğine dikkat çeken ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,  ceza ve faizlerin silinerek ana paranın taksitlendirilmesinin büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. Şahin üyelerin bu fırsattan yararlanmasının kendi çıkarlarına olacağına işaret ederek, “Borcu olan üyelerimizin yararlanması için 25 Kasım 2016 tarihine kadar odamıza gelip dilekçe ile başvurmaları gerekiyor. Üyelerimize yapılandırma işlemini son güne bırakmamalarını öneririm. Mali ve İdari İşler departmanımıza gelen üyelerimiz çaylarını içerken arkadaşlarımız kendilerine yardımcı olacaklardır” dedi.

banner111
ŞAHİN; “ÜYELERİMİZİN ÇIKARLARINI GÖZETİYORUZ”

Görev süreleri boyunca üye aidatlarına hiç zam yapmadıklarını vurgulayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Biz yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizden bu yana üye aidatlarına zam yapmadık. Her zaman onların çıkarlarını gözettik. Bu bilgilendirmeyi de üyelerimizin menfaati olduğu için yapıyoruz. 25 Kasım’dan sonra gelen üyelerimizin bu imkandan yararlanma şansı kesinlikle yok. Üyelerimiz yapılandırma fırsatını kaçırmasın” dedi.


Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83