Kapkaç yapmaya çalışan iki kişi yakalandı

Antalya’nın Kepez ilçesinde 10 gün önce üniversite öğrencisi kıza kapkaç girişiminde bulunan 2 kişi Korkuteli ilçesinde yakalanarak tutuklandı. Zanlıların aynı gün başka bir kadının daha çantasını çalmaya çalıştığı belirlendi.

Kapkaç yapmaya çalışan iki kişi yakalandı

 Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki M.O., 11 Kasım saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3883 Sokak’ta okuldan çıktıktan sonra kaldırımda yürürken arkadan yaklaşan motosikletli 2 kişi, genç kızın çantasını alıp kaçmak istemişti. Kapkaççılar, çantasını vermemek için direnen M.O.’yu yerde birkaç metre sürükledikten sonra, çantayı alamadan kaçmıştı. Dizinden ve ellerinden yaralanan M.O.'nun tedavisi olay yerine çağrılan ambulansta ayakta yapılmıştı. 

banner111
Kapkaç girişimiyle ilgili çalışma başlatan polis, aynı gün saat 15.30 sıralarında aynı zanlıların Fatih Mahallesi Göçerler İlköğretim Okulu yanında F.U.’nun da çantasını alıp kaçmaya çalıştığını belirledi. Motosikletli kapkaç zanlılarının yakalanması için çalışma başlatan ekipler, her iki olayı gerçekleştiren şahısların Korkuteli ilçesinde ikamet eden ve birçok suçtan kaydı bulunan M.Ç. ve M.E.Y. olduğunu belirledi. M.Ç. ve M.E.Y. düzenlenen operasyonla Korkuteli ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83