"Galibiyeti tüm şehitlerimize ithaf ediyorum"

Antalyaspor’un Fenerbahçe’yi 1-0 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor’un üstün bir futbol sergilediğini belirterek, galibiyeti 10 Aralık’ta İstanbul’da şehit olan polislere ithaf ettiğini söyledi.

"Galibiyeti tüm şehitlerimize ithaf ediyorum"

 Maç sonu açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor’un üstün bir futbol oynadığını belirterek, haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

banner111
Polislerin morale ihtiyacı olduğunu ve Antalyasporlu futbolcuların bunu en iyi şekilde yaptığını kaydeden Türel, “Polisimizin 2 gün önce İstanbul’da yaşanan hadise nedeniyle büyük bir morale ihtiyacı vardı. Başta Etoo olmak üzere futbolcularımız bunun gereğini yaptılar. Maçtan sonra da yine futbolcularımız kucaklaştı. Bu tribünlerdeki görüntüler, bu birlik beraberlik hiçbir zaman Türkiye düşmanlarına bir başarı imkanı tanımayacak. Başaramayacaklar. Güçlü Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Bugünkü galibiyeti, iki gün önce şehit olan bütün şehitlerimize, ailelerine, gazilerimize şifa dileyerek ithaf ediyorum” diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83