Vatan Partisi’nden Tahir Göktepe’ye ziyaret

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Belediye Başkan Adayı Hasan Faruk Kurtoğlu, İlçe Başkan ve yöneticileriyle birlikte Ziraat Odası’nın yeni başkanı Tahir Göktepe’yi ziyaret etti. Tarım konusuna hâkim iki Mühendis Göktepe ve Kurtoğlu bölge tarımını daha iyi yerlere getirebilmek için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Vatan Partisi’nden Tahir Göktepe’ye ziyaret

Ziyarette sera atıklarının değerlendirilmesi için önemli projelerinin olduğunu belirten Vatan Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Kimya Yüksek Mühendisi Hasan Faruk Kurtoğlu “Sizin gibi konusuna hâkim ziraat mühendisi genç bir oda başkanıyla bunları paylaşmaktan mutluluk duyacağım” dedi.

Ayrıca Kurtoğlu şunları söyledi;

banner111

 “Ancak tarım kesiminin kentsel hizmetlerden yararlanması sağlanması gerekiyor. Tarımda kooperatifleşmeye öncülük edilmeli ve tarımla ilgili belediye bünyesinde ayrı bir daire başkanlığı açılmalıdır. Kurulacak tarım dairesi bünyesinde ilçemizde toprak analiz merkezleri kurulacaktır. Bu merkezler sayesinde gereksiz gübre kullanımı ile topraklarımızın çoraklaşması önlenecek toprağın verimliliğinin artırılması, alınan ürünün çoğaltılması sağlanacaktır. Doğal enerjilerden yararlanılması teşvik edilecektir. Su kaynakları korunacaktır.”

“BİZE TESLİM EDİLEN BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Alanya Ziraat Odası Başkanı Göktepe ise açıklamasında “Odamız delegeleri bu bayrağı bize teslim etti. İnşallah bu bayrağı biraz daha yukarılara taşımak için biz de çok değerli meclis üyesi arkadaşlarımla beraber yukarı taşıyacağımızı düşünüyoruz. Sizlerin de bizim çalışmalarımız esnasında gözlemlerinizi, birtakım tecrübelerinizi de bizimle paylaşacağınıza inanıyoruz. Projelerimizi hep birlikte hayata geçirelim. Üretmek ve Alanya’mıza katkıda bulunmak için el birliğiyle çalışalım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83