AEDAŞ'tan Alanya'da ikinci kesinti duyurusu

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) yarın için ikinci bir kesinti uyarısı yaptı.

AEDAŞ'tan Alanya'da ikinci kesinti duyurusu

 Konuyla ilgili açıklama şöyle:

banner111
Alanya'da planlı elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile trafo yenileme çalışması ve hat bakım çalışması yapılacağından Alanya’nın bazı bölgelerinde 6 Ekim 2016 Perşembe günü saat 13.00 ile 16.00 arasında planlı kesinti yapılacaktır. 

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile trafo yenileme çalışması ve hat bakım çalışması yapılacağından Alanya’nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacaktır. 06 Ekim 2016 Perşembe günü 13:00 ile 16:00 saatleri arasında DSİ kendisine ait hat başı ayırıcısı bakımı yapacağından dolayı ŞELALE KUZYAKA ÇIKIŞI'na elektrik verilemeyecektir. Yapılacak enerji kesintisinden Dim Çayı Piknik Alanları, Dim Kuzyaka Mahallesi ve Akçatı Mahallesinin bir kısmı etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 16:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83