Alanya Akdağ'da kar eridi korkusu!

Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü tüm Türkiye'deki kayak tesislerinden gelen 'kar eridi' haberlerine karşı Akdağ'da incelemelerde bulundular.

Alanya Akdağ'da kar eridi korkusu!
Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü tarafından organize edilen 'Alanya Akdağ Kayak Merkezi Tanıtım Etkinliği' öncesi Kulüp Başkanı Handan Aydemir, Kurucu Başkan Uğur Bülbül, Yönetim üyeleri Serkan Salvur, Ahmet Sönmez, Adnan Sarı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü personeli Mesut Öz ile Akdağ’a keşif gezisine çıktılar. 

Uludağ’da erken kapanan otelleri görünce, Davraz’ın alt pistlerinde iki aydan beri hiç kar olmadığını duyunca harekete geçen Alanya Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü üyeleri Akdağ'da karın eridiği paniğine kapıldılar. 
  
Akdağ uzmanlarının beyanları ve yönetim kurulunun gözlemleri neticesinde oluşturulan 'Akdağ'da karda var kayakta var' sloganı ile başlatılan organizasyonunun sekteye uğrama ihtimali üzerine üyeler inceleme yapmaya karar verdiler.

Bu sebeblerden dolayı etkinlikten iki gün önce planlanan keşif gezisi erkene alındı. Üyelerin yaptığı keşif gezisinde gördükleri tablo onları rahatlattı. Ülkede hüküm süren kurak hava koşullarından Akdağ'da da etkilenmişti ve mevcut kar daha önceki yıllara göre azdı ama bu haliyle bile Saklıkent ve Davraz’dan çok daha iyi kar vardı. Bunun hiç bir şekilde etkinliğii etkilemeyeceğini anlamanın rahatlığı ile yönetim kurulu üyeleri Akdağ’da kayak yaptılar ve keşif gezisini mini bir pazar etkinliğine dönüştürmüş oldular. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83