Alt geçitte baskın nöbeti

Daha önce 2 kez su basan Telekom Kavaşağı'ndaki alt geçitte ekipler su baskını nöbeti tutuyor.

Alt geçitte baskın nöbeti
Geçtiğimiz günlerde yağan yağmurlar nedeniyle Telekom Kavşağı'nda bulunan alt geçidi 2 defa su basmıştı. Araçların suya gömüldüğü ve bir kişinin boğulmaktan zor kurtulduğu baskınlar sonrası Alanya'da yer yerinden oynamış bir çok tartışma yaşanmıştı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri bu sorunların giderilmesi için 4 koldan çalışırken, bugün yağan yağmurlar yürekleri ağızlara getirdi. Sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur sonrası herekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Telekom Kavşağı'ndaki su kanallarını temizlediler. Sabahın ilk saatlerinde çalışmalara başlayan ekipler kanallarda biriken çöp ve atıkları temizleyerek baskını önlemeye çalıştılar. 

Yağmurun giderek şiddetini arttırması üzerine ekipler alt geçitte nöbet tutmaya başladı. Yağmur nedeniyle herhangi bir olumsuz duruma karşı alt geçitte ekipler hazır kıta bekliyor. 

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Telekom Kavşağı’ndaki sorunu çözmek için de Alanya Belediyesi ve Karayolları ile işbirliği içinde ekiplerin çalıştığını belirterek “ASAT ekiplerimiz de bölgedeki yağmur suyu drenaj hatlarını araçlarla temizliyor. Alanya merkez de de aynı şekilde çalışıyoruz. Yağışlar sonrası herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekenler fazlasıyla yapılıyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 11:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83