ANTALYA'DAN ANKARA'YA BAŞSAĞLIĞI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da meydana gelen patlamayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

ANTALYA'DAN ANKARA'YA BAŞSAĞLIĞI
Açıklamada, “Ankara’da meydana gelen, 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 126 vatandaşımızın yaralandığı elim hadise hepimizi derinden üzdü. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Olayın en kısa zamanda aydınlığa kavuşacağına eminiz. Hepimizi üzüntüye boğan bu olayları milli birlik ve beraberliğimiz ile aşacağımıza inanıyor, bu tip hain saldırıları planlayanların amaçlarına hiç bir zaman ulaşamayacaklarını bilmelerini istiyoruz. Bu odaklara en güzel cevabı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimiz verecektir” ifadelerine yer verildi.

BUGÜNLER BİR OLMA, BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Tüm Türkiye’yi acıya boğan patlama nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Salı gününe kadar olan tüm programlarını iptal ettiği belirtilen açıklama şöyle devam etti: “Bugünler bir olma birlik olma günüdür, daha önce duyurduğumuz, Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Aksu’da gerçekleştirilmesi planlanan Kundu Yolu Temel atma töreni, yarın Alanya’da gerçekleştirilecek olan AK Köprü temel atma töreni, Aksu, Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde yapılacak olan muhtarlara bilgisayar dağıtımı ve muhtar evi açılışları ileri ki bir tarihe ertelenmiştir. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83