FİNALLER ALANYA'DA START ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi 10 Ekim Cumartesi günü Galip Dere Plajı’nda başladı.

FİNALLER ALANYA'DA START ALDI
Bölgesel liglerde düzenlenen 14 etapta birincilik elde eden Antalyaspor, Öz-Ba Yapı İnşaat, Dülger Pansiyon, Arbek Emlak, Avcı Kulübesi, İztur, G.City, Arsuz Belediyesi, Dikili Jeo Termal, Gevaşspor, Adilcevaz Belediyespor, Tepebaşı Belediyespor, Ercişspor ve Dadicanlar takımlarının katılımıyla maçlar gerçekleştirildi.

İlk gün gerçekleştirilen maçları izleyenler arasında Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Plaj Futbolu Milli Takımı Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu ve futbolseverler yer aldı. Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanyalıları maçları izlemeye davet etti.

Günde 6 karşılaşmanın yapılacağı finallerde gruplarında birinci olan takımlar bir üst tura çıkacak. 4'er takımlı 2 grup ve 3'er takımlı 2 grup olmak üzere toplam 4 grup halinde yapılacak maçların ardından 14 ve 15 Ekim'de finaller yapılacak.

10 Ekim Cumartesi Günü Maç Sonuçları Şöyle;

Belediye Ercişspor – İztur 5-2

Karataş Bld. Spor - Arbek Emlak 5-3

Dikili Jeo Termal - Öz-Ba Yapı İnşaat 8-1

Dülger Pansiyon – ARHM Antalyaspor 5-9

Gevaşspor - Adilcevaz Bld 5-4

Tepebaşı Bld - Arsuz Belediyesi FC 1-7

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83