Başkan Yücel'den bir düğün salonu müjdesi daha

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Makedonya Gezisinde Mahmutlar Mahallesine düğün salonu yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Yücel'den bir düğün salonu müjdesi daha
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bir çok mahalleye düğün salonu kazandırarak bu alanda vatandaşların büyük takdirini toplamıştı. Başkan Yücel son olarak Mahmutlar Mahallesine de yeni bir düğün salonu yapılacağı müjdesini verdi.

Konu ile ilgili müjdeyi alan Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top Alanya Adres'e konuştu. Başkan Yücel ve birim amirlerine Makedonya gezisi için teşekkür ederek sözlerine başlayan Muhtar Top, "Çok verimli bir gezi oldu. Makedonya'da tarih, kültür ve sosyal içerikli turlar düzenlendi. Emeği geçen herkes teşekkür ediyorum." dedi.

Muhtar Top, Başkan Yücel'le yapılacak olan hizmetlerle ilgili görüş alışverişi yapma fırsatı bulduğunu belirterek, "Başkanımız mahallemize geniş kapsamlı bir düğün salonu sözü verdi ve önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağını belirtti. Sahilde 4 noktaya da tuvalet yapılacak, bu da sevindirici bir gelişme." dedi.

MUHTAR YÜCEL'E TALEPLERİ AKTARDI

Başkan Yücel'den bir çok istekte bulunan Muhtar Top, isteklerini ise şu şekilde sıraladı:

"Dükkan işgaliye ücretleri çok fahiş bu rakamların biraz aşağı çekilmesini istedim. Ayrıca özellikle yaz aylarında restoran ve cafelerin müziklerini 12.00'da değil gece 02.00'da kapatması gerektiğini söyledim. Bu uygulama esnaflarımızın yararına olacaktır. Yeni yapılacak okulumuzun çalışmaları da DSİ'nin kanalı yüzünden sekteye uğruyor. Bu konuda girişimler yapılmasını talep ettim. Naula Antik Kenti'nin yeniden temizliği yapılmalı ve bağlantılı yollar düzenlenmeli. Bu konularda Başkan Yücel'den isteklerde bulundum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 14:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83