'BÖLÜCÜ ANAYASA’YA GEÇİT YOK'

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü bugün Cuma Pazarı’nda “Bölücü Anayasa’ya Geçit Yok!” başlığıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

'BÖLÜCÜ ANAYASA’YA GEÇİT YOK'

 TBMM’de “Yeni Anayasa” yapmak iddiasıyla kurulan anayasa uzlaşma komisyonunu protesto etmek için toplanan çok sayıda partili Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Ya İstiklal Ya Ölüm Tam Bağımsız Türkiye, Cumhuriyet Devrimi Kazanacak sloganları atarak eylem gerçekleştirdi. Eylemde açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Ey ! Anayasa yapıcıları siz PKK’yı hendeklerden kurtarmak için mi “Yeni Anayasa” yapıyorsunuz. Siz Anayasa komisyonları kuranlar size soruyoruz. PKK’ya haraç toplaması, yol kesmesi, hastaneleri ve okulları bombalaması için mi “Yeni Anayasa” hazırlıyorsunuz? Ey! “Yeni Anayasa” destekçileri Mehmetçik PKK’nın belini kırarken, PKK silahını yere atma eşiğine gelmişken, bölücü terörü tekrar silahlanıp dirilmesi için mi “Yeni Anayasa” yapıyorsunuz. PKK’ya moral vermek için mi Türk Milletini Anayasadan çıkarmak istiyorsunuz? Siz, ABD’nin doğrudan kendi silahlı güçleriyle ülkemize müdahale etmesi için mi anayasal zemin hazırlıyorsunuz? Yeni anayasa ile istenen başkanlık rejiminin ABD’nin BOP eş başkanlığı olduğunu bilmiyor musunuz? Bu Eş başkanlık üzerinden ülkemizde küresel güçlerin diktatörlüğü kurulacağından haberiniz yok mu? dedi.

banner111
Kurtoğlu’nun açıklaması şöyle:


'Bölgemizdeki kadim komşularımız Irak, Libya ve Suriye’yi ateş topuna döndürüp yakıp yıkan ABD, İsrail ve iki yüzlü AB emperyalist devletleri sonunda taşeronları bölücü terör örgütü PKK İle ülkemizi hedef almış durumdadır. Bu talihsiz denemeye girişen emperyalist koalisyonunun işbirlikçileri ve taşeron örgütü PKK tarafından başlattığı kalkışmayı ve saldırıları, Türk Milleti’nin ve devletinin çelikleşmiş iradesi olan TSK ve Emniyet güçlerimiz 24 Temmuz 2015 tarihinde cevap vermiş ve bölücü terör örgütü ve işbirlikçileri silah bırakana kadar sürecek Vatan savunması savaşına girmiştir.
Bu savaş bütün şiddeti ile devam etmektedir  PKK Terör örgütü şehirlere kazdıkları hendeklere gömülmektedir. Hendeklere gömülen PKK’nın yardımına koşanlar, çıkardıkları bölücü ve kirli savaştan bir sonuç alamayınca, masa başı siyasi oyunları yine gündeme taşıma yoluna girmişlerdir.

“Yeni Anayasa” yapma girişimi, masada ülkemizi bölme girişimidir. Buna hiçbir şekilde geçit vermeyeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polisi, PKK’yı Cizre’de, Silopi’de, Sur’da hendeklere gömüyor. Yapacakları “Yeni Anayasa” o hendeklere gömülen PKK’ya özerklik verecek. PKK’nın talebini yerine getirecek Türk kavramını vatandaşlık tanımının dışına atacak. Buradan Milletimizle beraber soruyoruz. Ey ! Anayasa yapıcıları siz PKK’yı hendeklerden kurtarmak için mi “Yeni Anayasa” yapıyorsunuz. Siz Anayasa komisyonları kuranlar size soruyoruz. PKK’ya haraç toplaması, yol kesmesi, hastaneleri ve okulları bombalaması için mi “Yeni Anayasa” hazırlıyorsunuz? Ey! Yeni Anayasa destekçileri Mehmetçik PKK’nın belini kırarken, PKK silahını yere atma eşiğine gelmişken, Bölücü terörü tekrar silahlanıp dirilmesi için mi “Yeni Anayasa” yapıyorsunuz.? PKK’ya moral vermek için mi Türk Milletini Anayasadan çıkarmak istiyorsunuz? Siz, ABD’nin doğrudan kendi silahlı güçleriyle ülkemize müdahale etmesi için mi anayasal zemin hazırlıyorsunuz? “Yeni Anayasa” ile istenen başkanlık rejiminin ABD’nin BOP eş başkanlığı olduğunu bilmiyor musunuz? Bu Eş başkanlık üzerinden ülkemizde küresel güçlerin Diktatörlüğü kurulacağından haberiniz yok mu?

Milletimizin şu gerçekleri bilmesini istiyoruz. Bu meclis yürürlükte olan Anayasaya göre seçilmiştir ve Milletvekilleri yürürlükte olan Anayasa üzerine yemin etmişlerdir. Bu Meclis Anayasa değişikliği yapabilir,  fakat Anayasa yapamaz. O nedenle yeni Anayasa girişimi yasadışıdır. “Yeni Anayasa” hazırlamak için kurulan uzlaşma komisyonu da yasa dışıdır. “Yeni Anayasa” ancak kurucu meclis tarafından yapılabilir. Biz Vatan Partisi olarak ülkemizin bölünmesi için emperyalist güçler tarafından dayatılan yasadışı bu girişimi milletimizle birlikte mücadele edip önleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Vatan Partisi bu günden itibaren Alanya’da “Bölücü Anayasaya Geçit Yok” mücadelesini vatanımızın bütünlüğünden yana olan bütün milli güçlerle birlikte başlatma kararı almıştır. Buradan milletimize söz veriyoruz. Ne pahasına olursa olsun ülkemizi ve milletimizi böldürtmeyeceğiz. Üreten ve Birleşen Türkiye’yi kuracağız Başka çıkışımız yok.'

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 15:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83