'BU GENÇLERE HİÇ KİMSE HAPÇI SARHOŞ DİYEMEZ'

Alperen Ocakları, Pazar günkü yürüyüşe katılan gençlere "Sarhoş, haplılar" gibi yakıştırma yapanların haddini bilmesi gerektiğini belirterek, "Yüreği vatan sevgisiyle dolu olan Alanya gençliğine kimse çamur atamaz" dedi.

'BU GENÇLERE HİÇ KİMSE HAPÇI SARHOŞ DİYEMEZ'

 Alanya Alperen Ocakları Şubesi Başkanı Vedat Uygur, yaptığı açıklamada, geçen Pazar yapılan yürüyüşteki gençlerin haksız yere itham edildiğini söyledi. Uygur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Alanya'da son iki haftada gerçekleşen olayları tahlil ettiğimiz zaman kimse oradaki vatan sevdalısı gençleri zan altında bırakmaya kalkmasın. Vatansever gençlerin hiçbiri eğlence için orada değildi. Hepsi de Alanya'nın ve çevre köylerin gençleriydi. Bir çoğu aileden, anadan ve babadan maddi imkanı olmayan, fakir ama yiğit gençlerdir. Oradaki gençler o esnada fırsatı olmasına rağmen hiç kimsenin işyerinden bir kibrit çöpüne dahi tenezzül etmemiştir. 

banner111
'HEPSNİN YÜREĞİNDE VATAN BAYRAK SEVGİSİ VAR'


Ben bizzat eminim ki birçoğunun cebinde yol parası bile olmayan, hepsinin de yüreği vatan bayrak aşkıyla yanan gençlerdi. Alanya sevdalısı olduğunu iddia edenler dahil hiçbir kurum ve kuruluşun desteği olmadan, vatan bayrak sevgisini bu gençler dik durarak Alanya'daki herkese öğretti. Milliyetçi olduğunu iddia edenler, yüreği vatan aşkıyla yanan bu gençleri 'provokatör', 'dışarıdan gelme', 'haplı' veya 'sarhoş' çamuru atarak töhmet altında bırakmaya kalkmasın. Protesto nezdinde tepkilerini dile getiren bu vatanın yiğit çocuklarını karalamaya kimsenin gücü yetmez. Herkes durduğu yere baksın. Kendisinin Türkiye partisi olduğunu iddia eden, bayrakla sorunu olmadığını iddia eden malum partinin, zorunlu olmasına rağmen Türk Bayrağı'nı niye asmadığını irdelemek gerekiyor." 


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83