'PAZAR GÜNÜ MEYDANLARDAYIZ'

Vatan Partisi 30 Ağustos ilgili olarak o gün gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Vatan Partisi Alanya İlçe binasında gerçekleştirilen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şunları söyledi.

'PAZAR GÜNÜ MEYDANLARDAYIZ'
“ZAFER GÜNÜ MEYDANLARDAYIZ”


“Hepimiz Mehmetçiğiz. Türk’te Biziz Kürt’te Biziz Hepimiz Türk Milletiyiz. Bu anlayışla 30 Ağustos zaferini Alanya’mıza yakışır şekilde kutlayacağız. Alanya meydanlarında olacağız. Zafer günü saat 09:30’da Atatürk Anıtı’na çelengimizi koyuyoruz. Günün akşamında saat 19:00’da Türkiye Gençlik Birliği(TGB) , Türkiye Liseliler Birliği (TLB) ve diğer kitle örgütlerinin temsilcileriyle birlikte Zafer Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı davet ediyoruz.”dedi.


“TÜRK MİLLETİNİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN”


30 Ağustos Zafer Bayramının önemine de değinen Kurtoğlu şunları söyledi:


“30 Ağustos zafer bayramımızın 93.yıl dönümünü çevremizi ve içimizi saran ateş çemberleri içinde kutluyoruz. 30 Ağustos zaferi, ezilen mazlum milletlerin yüzünü güldüren onlara kurtuluş yolunu açan güç ve moral veren bir zaferdir. Ezilen mazlum milletlere örnek olmuştur, Türk milletinin kurtuluş savaşının en önemli zaferini, Emperyalistler hiçbir zaman içlerine sindiremediler. Şimdide bölgemize yeniden şekil verme projesi BOP ile karşımızdalar. Büyük zaferimizin rövanşını almaya çalışıyorlar.” dedi.


Dünya siyasetinin de yaşananların Alanya’mızı doğrudan etkilediğini vurgulayan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu sözlerine şöyle devam etti.


“Ülkemizde ABD ve AB emperyalistlerinin kuklası bölücü terör örgütü ve onun işbirlikçilerinin yoğunlaştırdığı saldırılar artmakta. Komşumuz Suriye’yi bölme ve parçalama eylemlerinin yarattığı savaş ortamı giderek genişlemektedir. Bölgemize etnik ve dinsel ayrılıkların kışkırtıldığı, bunun sonucu insanların birbirini boğazladığı bir süreç zorla dayatılmaktadır. Her gün bu yolda yapılan kışkırtıcı kanlı eylemler yaşamaktayız.Türk milleti daha önce de denenen bu türlü oyunları bozacak güç ve tecrübeye sahiptir.Oyun kurucular ve işbirlikçileri, kurdukları düzenlerin altında kalıp yok olup gideceklerdir.


Milletimizin varlık nedeni olan kuruluş ve kurtuluşumuzun önemli dönüm noktaları milli günlerimizin anılması yaşatılmasına karşı sinsi bir şekilde unutturma, önemsizleştirme, hafızalardan silme yönünde düşmanca psikolojik faaliyet sürdürülmektedir.


Türk milleti şunu gayet iyi bilmektedir komşularımız bölünürse Türkiye’de bölünür. Bu nedenle Emperyalist bölge politikalarına destek vermek, Türkiye’nin bölünmesine hizmet etmektir. Bu gün önümüzdeki en önemli görev komşularımızla emperyalist gerginlik politikalarını derhal son vererek Batı Asya Birliği yolunda adımlar atılmasıdır. Böylece bölgemize musallat olmuş emperyalist haramiler, ABD ve AB bölgemizden kovulabilir. Üretimi ve sahip olduğu zenginlikleri sömürülmeyen, bölgemizde güvenli ve refah içerisinde yaşayan toplumlar yaratılabilir. Bu yolda adımların atılması ancak; Atatürk rotasında kurulacak Milli Hükümet ile sağlanabilir. Bu önemli günde vakit geç olmadan milletimizi bu yolda mücadele etmeye çağırıyoruz.Bu duygularla milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar saygılar sunarız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 12:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83