Büyükşehrin adayı Böcek Alanyalılarla buluştu

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek bugün seçim çalışmaları kapsamında CHP Alanya İlçe Binası'nda partilileriyle buluştu. Böcek, "Ötekileştirmeden, düne bakmadan, hangi partiye oy verdiğine bakmadan, bir arada huzurla yaşamı önümüze koyarak yine hep birlikte çalışacağız. Antalya'mızı da yine hep birlikte kazanacağız" dedi.

Büyükşehrin adayı Böcek Alanyalılarla buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye BaşkanıMuhittin Böcek bugün öğleden sonra, önce Gazipaşa’ya ardından da Alanya’ya geldi. 

Gazipaşa’da CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Böcek, CHP’nin Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz ile de buluştu.
Gazipaşa'dan sonra CHP Alanya İlçe Örgütü binasına gelen BŞB Adayı Muhittin Böcek burada CHP Alanya İlçe Örgütü Başkanı Sefa Çorbacı ve Alanyalılarla buluştu. Partililerini sevgiyle selamladığını belirterek, "Hepinizi şahsım ve Antalya'mız adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Doğup büyüdüğüm, bağını bahçesini bildiğim, sokaklarında yürüdüğüm güzel Antalya'mızda Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım. 'Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz' denir bizde. Bu görevi de başta gençler ve kadınlarımız olmak üzere partililerimiz ile beraber ne gerekiyorsa yapacağız. Önümüzde yaklaşık 90 günlük bir süreç var. 'Biz birlikte yaparız' diyerek yola çıktığımız, ötekileştirmeden, düne bakmadan, hangi partiye oy verdiğine bakmadan, bir arada huzurla yaşamı önümüze koyarak yine hep birlikte çalışacağız. Antalya'mızı da yine hep birlikte kazanacağız. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Alanya'ya 34'üncü kez gelişim. Bundan sonra daha sık bir arada olacağız. Ev sahipliğiniz için başta başkanımız olmak üzere hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 17:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83