İki polis Türkiye'yi rezil etti

Alanya'da savunmasız bir kadını yol ortasında darp eden iki polis Türkiye'yi Avrupa'ya da rezil etti. Alman Bild Gazetesi olayı manşetten duyurdu.

İki polis Türkiye'yi rezil etti
Alanya'da dün yerde yatan kadını 2 polis memurunun saçından tutup sürüklemesi ve copla dövüp tekme atması, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti. Sosyal medyada yayınlanan ve büyük tepki çeken görüntülerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü, kimlikleri belirlenen polislerin açığa alındığını açıklamıştı. Ancak olayın yankıları sürüyor.

AVRUPA BASINI ANINDA SERVİS ETTİ

Her fırsatta Türkiye'yi karalama kampanyaları sürdüren Almanya ve Avrupa basını bu olayı da anında servis etti. "Türk polis savunmasız kadın dövüyor" başlığı ile Alman Bild Gazetesi haberi ilk geçen gazete oldu. Avrupa'daki bir çok haber siteleri de görüntüleri servis ederek Türkiye'yi karalama kampanyası başlattılar.

ALANYA HALKI TEPKİLİ

Alanya'nın da Avrupa'da isminin çok kötü duyulmasına sebep olan olaya Alanya halkı tepki gösterdi. Onlarca para ve zaman harcanan Alanya tanıtımına iki polisin yaptığı darbe ile Avrupa'da Alanya'nın adı kötü bir olayla gündeme gelmiş oldu. Turizme bu olayın zarar vereceğini düşünen Alanya halkı, "Almanlar zaten bizi kötülemek için fırsat kolluyordu. Onlara çok güzel bir şans verdik. Bu iki polis gereken cezayı alsın." dediler.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83