İtfaiye ekiplerine moral ziyareti

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İtfaiye ekiplerine moral ziyareti
Kaymakam Harputlu’yu Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Kısa, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Asat Şube Müdürü Fatih Aslan, Alanya İtfaiye Müdürü Mehmet Oral, Hal Müdürü Halit Parlayüksel ve Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni, itfaiye erleriyle birlikte karşıladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Kısa, “Antalya Merkez ve Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar tüm ilçelerde birim olarak 7/24 hizmet veriyoruz. Donamın olarak ekiplerimizi güçlendirdik. Şu an bir sorun yok.“ dedi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Alanya Kaymakamımız Mustafa Harputlu’yu İtfaiye Müdürlüğümüzde ağırlamak bizleri mutlu etti. Alanya Mülki Amiri’nin her an yanımızda olması bzileri çalışma olarak da daha fazla motive ediyor. İtfaiyenin yanı sıra tüm birimlerimizle Alanya’ya en iyi hizmeti getirmenin gayreti içindeyiz.“ dedi.


Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu da konuşmasında, “Alanya itfaiye birimi gece gündüz 24 saat görev başında. Çok zor ve sorumluluk isteyen bir görev yapıyorlar. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Başta Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney olmak üzere birim amirlerine teşekkür ediyorum.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83